Валентина Ткачук,

економіст цеху ВіК.

До лікарняної каси я зі своїм чоловіком вступили, як тільки вона розпочала свою роботу на нашому підприємстві. Коли запровадилася нова система і лікарняна каса стала обласною, ми перейшли на «стогривневу» програму. Коли в моє життя увірвалася недуга, великою підтримкою для мене стали кошти, які виділили мені з фонду лікарняної каси. Спершу на лікування виділили чотири тисячі гривень з моїх внесків, потім ще чотири тисячі гривень – чоловікові, а коли і ці кошти закінчилися, мені виділили допомогу, завдяки якій я і завершила своє лікування. Під час лікування мені приписали препарат, який було складно знайти в аптеках, і працівники лікарняної каси спеціально для мене замовили ці ліки, я ж лише отримала їх в аптеці.

Хочу щиро подякувати Сергію Володимировичу Голубу – начальнику ЛОУ, керівнику лікарняної каси, а також Ганні Євгенівні Якименко, працівниці лікарняної каси, і всім, хто турбується про здоров’я працівників нашого підприємства.

Щиро вітаю всіх медиків з професійним святом і бажаю, щоб добро, співчуття та милосердя, яке ви виявляєте до інших, завжди поверталися до вас сторицею.

Олександр Данилович,

пенсіонер, колишній працівник відділу матеріально-технічного постачання.

За своє життя я тричі користувався послугами лікарняної каси, і щоразу ця допомога була вчасною та вагомою. Жодного разу мені не доводилось добиватися цих грошей, або ж ходити і випрошувати їх. Нещодавно, скажімо, моє здоров’я дало збій і посеред ночі мене забрала машина швидкої допомоги. Наступного ж ранку медсестра з лікарні зателефонувала до лікарняної каси, працівники якої потурбувалися, щоб я отримав 1.5 тисячі гривень на лікування. Я дуже вдячний керівництву й усім працівникам лікарняної каси, що турбуєтеся про людей.

З нагоди вашого професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, сімейного щастя, довголіття та гідної оцінки вашої праці у вигляді високих зарплат і вдячних пацієнтів.

Андрій Гайбонюк,

начальник бюро обстеження та паспортизації будівель і споруд служби директора з капітального будівництва – головного будівельника.

Серйозна недуга застала мене на робочому місці. За направленням наших лікарів (у якому було вказано, що я є членом лікарняної каси) з підприємства до лікарні мене привезла «швидка допомога». Переваги членства я відчув одразу того ж дня, коли за короткий час до моєї палати медсестра принесла пакунок необхідних ліків, за які мені, якби я не мав членства у лікарняній касі, довелося б заплатити 1.5 тисячі гривень. Протягом усього лікування мені виділили дві тисячі гривень на медикаменти. До того ж, не потрібно було йти в аптеку, чи просити, аби хтось за мене це зробив - мені просто приносили всі необхідні препарати. В той скрутний час лікарняна каса для мене була, і залишається зараз, великою допомогою.

Звертаючись до всіх працівників ЛОУ з нагоди вашого професійного свята, хочу побажати, щоб ви ніколи не хворіли, завжди мали достаток і сімейне благополуччя. Щиро вдячний вам за підтримку та допомогу.

Олександр Ярмушко

начальник прес-служби.

Моя історія співпраці з лікарняною касою розпочалася у пологовому будинку, коли моя дружина мала народжувати синочка. Моє членство у лікарняній касі слугувало гарантією безоплатного медичного супроводу пологів. Нам, молодій сім’ї, лікарняна каса була фінансовою допомогою. Окрім того, вона позбавила нас клопотів зі збору медичного пакета для породіллі. Зручність та практичність членства у лікарняній касі неможливо переоцінити.

Вітаючи всіх працівників лікувально-оздоровчого управління з професійним святом, бажаю вам сімейного затишку, любові та поваги від оточуючих, морального задоволення від роботи, яку виконуєте. Нехай на вашому столі завжди духмяніє паляниця запашного хліба, а сміх малечі наповнює ваш дім радістю. Нехай Божа ласка збереже вас від усіх негараздів.

Олег Меламед,

командир ВГРЗ

Щиро вітаю усіх працівників ЛОУ з їхнім професійним святом. Бажаю успішної роботи, щоб успіхи нашого підприємства позначалися на технічному оснащенні всіх закладів ЛОУ, так як це і сталося напередодні професійного свята хіміків. А ще бажаю наснаги у праці, успіхів у лікуванні людей.

Неодноразово перетинаючись з медичними працівниками як з робочих питань, так і з питань особистого здоров’я, прийшов до висновку, що наші лікарі доволі високопрофесійні, оперативно вирішують завдання будь-якої складності. Більше того, високі професійні якості поєднуються з гарним ставленням та людяністю. Хочеться виокремити Любомиру Полянко, Анжеліку Коваль, Тетяну Квятковську і, безперечно, Сергія Володимировича Голуба. Зі святом, шановні медики!

Микола Ніколаєв,

начальник дільниці ВіК

До лікарняної каси я вступив з часу її заснування на підприємстві. До сьогоднішнього дня переконаний у правильності свого вчинку. Адже я маю серйозну хворобу, з наслідками якої борюся й досі. Нещодавно мені для успішної життєдіяльності потрібно було провести коронографію серця, що потребувало значних коштів. З цією проблемою я звернувся до Сергія Володимировича Голуба, а потім, оформивши потрібні документи, отримав сприяння в отриманні необхідних коштів.

З почуттям щирої вдячності констатую, що лікарняна каса – це гарна, благородна справа. Звичайно, хотілося б, аби жоден з нас не скористався її послугами, щоб усі були здоровими. Однак, коли приходить хвороба, допомога лікарняної каси є гарною як матеріальною, так і моральною підтримкою.

Всім працівникам лікарняної каси та їх родинам хочу побажати передусім міцного здоров’я, щастя та благополуччя. А ще хочеться подякувати за гарний санаторій-профілакторій, який нічим не поступається кращим здравницям України. Я щиро вдячний тим, хто колись вперше переконав мене туди поїхати – відтоді використовую найменшу нагоду, аби отримати путівку і підлікуватися у «Сосновому бору». Успіху вам, шановні медики, та всіляких гараздів.

Людмила Торченюк,

лаборант ЦВТК

Звернутися до лікарняної каси за допомогою мене спонукала тяжка хвороба чоловіка, оскільки непроста операція потребувала значних коштів. Я прийшла до Сергія Володимировича Голуба - і всі мої хвилювання розвіялися після спілкування з ним та іншими медичними працівниками, які приязно поставилися до мене. У них я знайшла співчуття та розуміння. Після уважно вивчення епікрізу, мені допомогли оформити всі необхідні документи для того, аби я могла отримати кошти.

Хочу щиро подякувати всім працівникам ЛОУ, а найперше - Сергію Володимировичу. Нехай Бог посилає вам гарне здоров’я та багато років успішного життя, аби ваша нелегка, благородна праця щедро увінчувалася вдячністю до вас, а також дарувала багато матеріальних та духовних благ. Ви – молодці! Зі святом вас, шановні медики!

Василь ЦУМАН,

слюсар-ремонтник цеху ВіК.

Пригадую, кілька років тому, коли лікарняна каса на нашому підприємстві ще тільки створювалася, про неї доводилося чути різне: комусь це подобалося; хтось, навпаки, був категорично проти. Життя потроху вносило свої корективи, бо ті, хто потрапляв на лікарняні ліжка, мали (і мають) гарну нагоду оцінити переваги членства в цій громадській організації. Мені також довелося скористатися послугами лікарняної каси, до якої, до речі, вступив відразу, щойно вона була створена на підприємстві.

Із захворюванням ніг мене направили в нашій медсанчастині до обласної лікарні, а там, провівши всі необхідні обстеження, прийшли до висновку, що без операції не обійтися. Напевно, той, хто лікувався, знає, що означає сьогодні у фінансовому плані оперативне втручання. Проте хвилюватися з приводу того, де взяти гроші, не довелося, бігати по аптеках в пошуках медичних препаратів – також, оскільки все, що потрібно, мені, як члену лікарняної каси, принесли просто в палату.

З цього приводу хочу висловити найщиріші слова подяки головному лікареві Сергію Володимировичу Голубу, працівникам лікарняної каси та всьому колективу нашої медсанчастини та санаторію-профілакторію, де також частенько з величезним задоволенням відпочиваю і зміцнюю здоров’я, за уважність, чуйність, вміння вчасно приходити на допомогу. Щиро вітаю всіх вас з вашим професійним святом – Днем медичного працівника і зичу успіхів у вашій нелегкій, але такій важливій повсякденній роботі.

Ніна ЄРШОВА,

старший інспектор відділу кадрів,

Таїсія МАКОВЕЦЬКА,

табельник цеху зв’язку і сигналізації.

Кожного разу, коли надходить професійне свято медичних працівників, мимоволі замислюєшся, хто з людей у білих халатах приходив тобі на поміч нещодавно і кому ще не встиг подякувати. Оскільки лікарська професія належить, без перебільшення, до наймилосердніших професій, тому й не дивно, що так багато людей поспішають засвідчити свою шану до людей у білих халатах. Нам також хочеться з нагоди Дня медичного працівника   подякувати за професіоналізм головному лікареві лікувально-оздоровчого управління Сергію Володимировичу Голубу, його заступнику Любомирі Миколаївні Полянко, лікарю-невропатологу Раїсі Григорівні Іващук, стоматологу Лідії Анатоліївні Теодорович. Ваші руки, без перебільшення, є золотими, серця – добрими та чуйними. Спасибі вам за це! У будь-який день тижня, в будь-яку частину доби ви завжди готові прийти на поміч людям своїми знаннями, порадами чи просто добрим, співчутливим і заспокійливим словом, яке часто лікує краще від ліків.

Щиро вітаємо зі святом увесь колектив нашої медсанчастини. Бажаємо всім міцного здоров’я, достатку, спокою і взаєморозуміння в родинах. Нехай Бог посилає вам наснаги у праці на багато-багато літ.

Газета "Хімік", 2011р.